Forlaget Krævsgaard
v. Birgit & Jørgen Kjærulff
Torpvej 3, Håsum
7860 Spøttrup
Tlf./fax 97566127
 

AKTUELT

DECEMBER

Ja, så er det nissetid.
Ja,vi, der kan vente,er ikke trætte af at se på dem,og vi kan holde dem ud til Hellig Trekonger - i det nye år!!!

I år er det 200 år siden J. Th. Lundbye blev født, og han er bl. a. kendt for, at han var den første, som viste nissens udseende, idet han var den første, som gav udtryk for sin opfattelse, idet han er kendt som den første, der tegnede nissen.
  Lundbyes nisses hue går i bag ned i en spids

....................................................................................

Også H.C.Andersen er med til nisserne
efter digterens papirklip....................................................................................................
I eventyret "Nissen og Madamen" står der bl. a. ----men ude i køkkenet var der også en, der talte med, det var Nissen - den lille gråklædte nisse med den røde hue. Du kender ham! Nissen sad i køkkenet og var pottekikker..................................................................

Her er lidt man kan pynte sig med i julennissehalskæde

---------------------------------------------------------Et par grydelapper til julesmåkagebagningen!!!eller gå i gang med strikkepindene.GLÆDELIG JUL !
Antallet af den grå sæl er vældig stigende i de danske farvande.


.........................................................<Krævsgaardsnissen hjælper verdens vilde dyr, deriblandt også isbjørnen.
Min ide er jo, at krammedyret er med til, at barnet på en positiv måde forstår og husker problemerne omkring de truede dyr.
Historien er i bogen "I begyndelsen var ræven"
Bogen indeholder også strikkeopskrifter på de vilde dyr.
(Se under "Bøger)
Emnet er også aktuelt i Ree Dyrepark ved Ebeltoft, hvor en lille næsehornunge er kommet til verden .mandag d.16. oktober blev en næsehornsunge født i Københavns Zoo-Ungen har fået navnet MINNA. 
-.--.--.--.--.-- 
birgit.kjaerulff@youmail.dkDit navn: (krævet)      E-mail adresse:
 

Besked: